Lista vozila

Gde i kako u automobilu mogu da instaliram Axkid auto sedište?

Mi u Axkidu nudimo kompletan izbor bezbednih auto sedišta za decu svih uzrasta. Auto sedište okrenuto u suprotnm smeru od kretanja vozila je najbezbedniji način da vaše dete putuje i verujemo da to treba da čini što je duže moguće. Znati gde i kako u automobilu treba da instalirate auto sedište može vam se učiniti kao težak posao. Ali, mi ćemo vam pomoći u tome. Potrudićemo se da se uverite da auto sedište koje ste odabrali bez po muke će biti postavljeno u vaš automobil i kako možete i sami da ga instalirate. Takođe, i na našem sajtu ćete naći naše video snimke sa uputstvima o tome kako da ga sami lako instalirate.

Bezbednost dece u saobraćaju je naš glavni prioritet i sva Axkidova auto sedišta okrenuta u suprotnom smeru od kretanja vozila su Plus testirana. Ovo vam garantuje da vaše dete neće biti izloženo velikim silama na vratu prilikom frontalnog sudara. Od prvog auto sedišta za bebe do onog za predškolce, tu smo sa vama u saobraćaju i na putu, sa maksimalnom bezbednošću i udobnošću za vaše dete. Preporuka je da dete putuje u sedištu u suprotnom smeru od kretanja vozila dok ne poraste do 125 cm odnosno do težine od 23 kg. Za više informacija o bezbednom putovanju posetite naš blog.

Uvek pratite uputstva koja pripadaju vašem automobilu kada postavljate auto sedište. Lista vozila je vodič, ali sa rezervama za pravopisne greške.

Ceo naš asortiman se uklapa u sve uobičajene modele vozila i na listi ispod možete lako da kliknete na marku vašeg automobila.