Sigurna vožnja za male putnike

Na našem blogu možete naći korisne i važne informacije o bezbednosti dece tokom vožnje automobilom. Donosimo vesti o testiranju dečijih auto sedišta, savete kako da odaberete adekvatno sedište za dete u svom vozilu, priče iz života u kojima naši sagovornici prenose svoja iskustva... Trudićemo se i da odgovorimo na vaša pitanja i pomognemo da rešite određene nedoumice. Rado ćemo prihvatiti vaše sugestije, kako bismo bolje poslovali i bili dobri saradnici. A, sve to zbog što bolje bezbednosti i komfora naših najmlađih. Pratite nas, informišite se, pišite!

Moć auto sedišta Axkid ONE 2

Axkid ONE 2 je odlično rešenje za svako dete, bez obzira na njegovu težinu i visinu, odnosno da li je sitnije ili krupnije građe od vršnjaka. Fleksibilno, bezbedno, pruža visok nivo udobnosti…

Continue reading

Axkid Grand Tour – 4 različita režima za nove avanture porodice

Unapredite svoju dnevnu rutinu ili se upustite u uzbudljive avanture uz Axkid Grand Tour. Bilo da ga koristite kao prikolicu za bicikl, za svakodnevne šetnje, trčanje ili jednostavno istraživanje – doživite visoku sigurnost, udobnost i udobnost. Učinite svaki trenutak nezaboravnim i zajedno stvorite uspomene o kojima ćete svima pričati!

Continue reading