Axkid artikli

Axkid ONE 2 – usavršena verzija prethodno najbezbednijeg sedišta

Godinu i po dana po lansiranju auto sedišta za decu Axkid ONE, ovaj model je usavšen.

Neki zadovoljni kupci konstatovali su da je ovo trenutak kada JEDAN postaje još bolji. Axkid ONE 2 stigao je i na srpsko tržište.

Njegov prethodnik, Axkid ONE je za kratko vreme osvojio evropsko tržište i postao favorit za mnoge roditelje. Iako je slovio za najbezbednije sedište ikad proizvedeno, nastavilo se sa razvojem i usavršavanjem. I tako je nastalo inovativno sedište Axkid ONE 2. A, to znači još bolje i bezbednije sedište za mlađane putnike!

Iako vizuelne promene nisu toliko očigledne, napravljeno je više od 150 ažuriranja! I sve to kako bi se poboljšao celokupni doživljaj auto sedišta. Dozvolite nam da vas vodimo kroz najvažnija ažuriranja i popularne funkcije Axkid ONE 2.

ADAC test potvrdio: Axkid ONE – najbolji u klasi 0-7 godina

Jedinstvene karakteristike

Jedinstvene i osnovne funkcije sedišta Axkid ONE prisutne su i kod Axkid ONE 2, ali sa još kvalitetnijim i integrisanim funkcijama.

– Tehnologija kliznih sedišta koja daje najbolji prostor za noge mlađanih putnika na tržištu;

– Sigurnosni program dugog dometa – potrebno je samo jedno auto sedište okrenuto u suprotnom smeru od kretanja vozila tokom detinjstva;

– Garancija na instalaciju od 30 sekundi;

– Napredni sistem za spavanje sa funkcijom bezstepenog naginjanja.

Visokokvalitetno korisničko iskustvo

Mnoga ažuriranja se ne mogu videti golim okom, ali vi i vaše dete ćete osetiti i doživeti premijum ažuriranje. Jedno takvo je usmeravanje pojasa, koje sada ima smanjeno trenje, pa se kreće veoma glatko.

Više od 150 izmena je razvijeno kako bi se poboljšalo korisničko iskustvo i bezbednost Axkid ONE 2. Od najmanjeg zavrtnja i komponenti, koje igraju ključne uloge u nekim od omiljenih glavnih karakteristika, do većih vizuelnih razlika kao što su naslon za glavu i umeci. Axkid ONE 2 je postavio nove standarde na tržištu.

Poboljšanja naslona za glavu

Naslon za glavu ima napredno ažuriranje geometrije i svojom tehnologijom koja apsorbuje silu, obezbeđuje sigurnost mališana u slučaju sudara. Geometrija naslona za glavu kao i izbor materijala su specijalno dizajnirani da apsorbuju sile sudara pre nego što stignu do deteta, pružajući mu najviši nivo bezbednosti. Još jedno ažuriranje u vezi sa naslonom za glavu je njegovo podešavanje. Tu je sada dugme, koje jednim pritiskom omogućuje lakše rukovanje.

Axkid ONE osvojio Red Dot nagradu

Novi umeci i povećana udobnost

Umetak za uzrast 60-105 cm ima poboljšano pristajanje, pružajući detetu još veću udobnost. On ima i otvore za ventilaciju i izdržljiv dizajn koji se lako prilagođava sedištu. Ovo će, zajedno sa naprednim sistemom za spavanje, omogućiti visok komfor za svu decu.

Sa Axkid ONE 2 predstavljamo i novu tekstilnu tkaninu. Usavršena presvlaka nudi nagrađivanom sedištu bolje prilagođeno pristajanje, poboljšavajući celokupno iskustvo auto sedišta zbog višeg nivoa udobnosti.

Da rezimiramo, razvijene su mnoge promene kako bi se povećalo korisničko iskustvo i poboljšale funkcije sedišta Axkid ONE 2. Ključne karakteristike koje su prethodni model učinile jedinstvenim i voljenim – ostaju! Ali došlo je vreme da JEDAN postane još bolji.

AXKID

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *