Armax import d.o.o

Iz želje za unapređenjem, edukacijom i podizanjem svesti na viši nivo, nastao je Armax import. Sekcija, u skladu sa matičnom kućom koja implementira najviše standarde u pogledu bezbednosti u saobraćaju za najmlađe.

Kao mladi bračni par i uspešni poslovni ljudi, na najviše nepoznanica i nedoumica u životu naišli smo u ulozi zvanoj roditeljstvo. Šta je sve malenom biću neophodno kada dođe na ovaj svet? Šta je neophodno, a šta su stvari u kojima mi kao roditelji preterujemo? Brojni izazovi, ali rešavamo jedan po jedan – sa velikim zadovoljstvom!

Jedna od stvari o kojoj ni razgovor nije bio potreban jeste da je Petrova bezbednost na prvom mestu. Želimo da smo u pokretu i, bez obzira na distancu koju prelazimo autom, budemo sigurni da smo obezbedili maksimum moguće bezbednosti i komfora za njega. Uspeli smo da nađemo istomišljenike u švedskom brendu AXKID. Posle samo nekoliko meseci korišćenja, inače teškom mukom nabavljenog u Srbiji njihovog auto sedišta, sa sigurnošću smo znali da bismo uradili pravu stvar ako i roditeljima oko nas omogućimo laku dostupnost AXKID-ovih proizvoda, kao i edukaciju koju smo mi stekli.

Napravili smo malu oazu dečije bezbednostu u saobraćaju, u Beogradu, u Bokeljskoj ulici broj 5, na Vračaru, u kojoj rado dočekujemo roditelje koji žele da poklone poverenje ovom u svetu vodećem švedskom brendu. Tu smo za savet, pomoć pri izboru ili instalaciju Axkid auto sedišta. Uverite se na licu mesta da ovim izborom činite najbolje što možete za vaše najvrednije.

O zajedničkim ciljevima AXKID-a i ARMAX-a

Počeci Axkid-a su čvrsto ukorenjeni u umetnost švedskog inženjerstva, u kombinaciji sa fokusom na bezbednost, i strašću da se izbore za pravo svakog deteta na bezbednost u saobraćaju. Axkid je osnovan 2009. godine u Getenburgu, u Švedskoj.

Axkid je kompanija  u kojoj su znanje i motivacija dve strane iste medalje. Njihova želja da pronađu nove načine obavljanja poslova i hrabrost da se ospori status quo, izdvojili su ih od samog početka na tržištu od ostalih brendova.

U ponudi su proizvodi koji pružaju maksimum sigurnosti i uvek zajedno preporučujemo vožnju u sedištu okrenutom u suprotnom smeru od kretanja vozila, i to što je duže moguće. Obuka i komunikacija – što se tiče roditelja i distributera – su važne, čineći ih sastavnim delovima Axkid poslovnog koncepta.

Zajedno želimo da postavimo nove, više standarde za bezbednost u saobraćaju naše dece. Bez obzira znači li to jedinstvene funkcije, tehnička rešenja ili poboljšan komfor za decu, kao i za roditelje.

Poboljšani standardi i veća svest spasavaju živote. Naše rešenje je vožnja dece u sedištima u suprotnom smeru od kretanja vozila, što je duže moguće.

Mi nikad ne pravimo kompromise i nikad ne tražimo prečice!