Axkid artikli

ADAC test potvrdio: Axkid ONE – najbolji u klasi 0-7 godina

Axkid ONE nastavlja da probija granice inovativnosti, sigurnosti i razvoja proizvoda. Ovog puta – uz potvrdu prestižnog ADAC testa! Axkid ONE je sada proglašen za najbolje produženo sedište u suprotnom smeru od kretanja vozila, ikada testirano u ADAC-u. 

AXKID ONE – inovativni i impresivni rezultati

Axkid ONE je dokaz da je moguće imati sigurnost, udobnost, lako rukovanje i visok kvalitet. Uz sve to i bolje sigurnosne standarde. Axkid ONE je testiran sa dužim, težim i većim lutkama za testiranje sudara od bilo kog drugog ISOFIX auto sedišta u suprotnom smeru od kretanja vozila, a bezbednosni rezultati 1.6 bili su impresivni. 

Širi raspon – veća sigurnost

Nakon ovog testa u ADAC-u potvrđeno je da je Axkid ONE doneo nove sigurnosne standarde na tržište. Testiranje na sudar je sprovedeno sa lutkama za testiranje Q3 i Q6, za razliku od drugih ISOFIX auto sedišta u suprotnom smeru od kretanja vozila, koja su testirana samo sa Q3, zbog ograničenja u težini i visini.

Za nas u Axkidu, bezbednost će uvek biti na prvom mestu. Upravo zato su u našoj ponudi jedino ISOFIX auto sedišta u suprotnom smeru od kretanja vozila. I što je takođe važno istaći, deca ih mogu koristi sve do 7 godina starosti.

Axkid ONE ima jedinstveni dizajn koji omogućava da vožnja u auto sedištu u suprotnom smeru od kretanja vozila bude jednostavna i sigurna.

Axkid ONE – Plus test najbolja ocena za bezbednost auto sedišta

Axkid One Blog Adac

Šta je ADAC test?

Svake godine Stiftung Warentest organizuje najopsežnije ispitivanje sedišta u Evropi sa ADAC-om, naprestižnijim institutom za sudar na svetu, i ICRT-om koji je Međunarodna organizacijaza istraživanje potrošača. ADAC test je nezavisan test i na njegove rezultate niko od proizvođača ne može da utiče. Tri glavna kriterijuma u ADAC testu su: bezbednost (50%), rukovanje (40%) i ergonomija (10%). I naravno, obavezno je i ispitivanje stepena zagađenja životne sredine, koje može predstavljati uspeh, odnosno neuspeh.

AXKID

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *