Axkid artikli

Axkid Minikid 3 dobio 5 zvezdica za bezbednost na ADAC testu

Porodica Axkid Minikid je na tržištu skoro 10 godina. Ova sedišta su omiljena i deci i roditeljima širom sveta. Najnovija verzija, Axkid Minikid 3, lansirana je 2022. godine. To je revolucionarna nadogradnja koja je proširila tržište auto sedišta u suprotnom smeru od kretanja vozila, jer omogućava putovanje “unazad” sve do uzrasta dece do 125 cm i 36 kg. Osim toga, novi brzi sistem instalacije omogućava postavljanje sedišta u roku od 60 sekundi. Jedinstvene i pametne karakteristike kolekcije Minikid, poput tehnologije dinamičkog naslona za glavu i automatskih donjih vezica, i dalje su tu, ali poboljšane!

Axkid Minikid 3 najviši mogući stepen sigurnosti – za bezbednost vašeg deteta

Najvažnija stavka za nas u Axkidu je bezbednost. Zbog toga smo veoma ponosni na odlične kritike u toj sferi koje postižu naši artikli. Tako je nedavno Axkid Minikid 3 ostvario neverovatne bezbednosne rezultate. Dobio je ocenu sa 5 zvezdica u prestižnom ADAC testiranju na sudar i bezbednost. To potvrđuje visoku bezbednost za decu da putuju okrenuta “unazad” što je duže moguće. Test sudara sproveden je sa lutkama Q3 (predstavlja trogodišnjaka) i Q6 (predstavlja šestogodišnjaka).

Axkid Minikid 3 – predstavnik nove generacije „unazad“ sedišta

5 zvezdica za pravu produženu sigurnost “unazad”

Dokazano je da je putovanje u auto sedištu u suprotnom smeru od kretanja vozila i do pet puta bezbednije u poređenju sa sedištima okrenutim napred. Razlog je što sedište okrenuto “unazad” raspoređuje sile sudara ravnomernije, i štiti i podržava glavu, vrat i kičmu vašeg deteta. Dakle, što se duže mlađani putnik vozi ovako, duže će imati koristi od vrhunske zaštite.

Axkid Minikid 3 je predstavnik nove generacije sedišta “unazad” i pruža izuzetno visoku zaštitu i sigurnost. To nije potvrđeno samo našim strogim testom bezbednosti i prestižnim švedskim Plus testom, nego je sada i ugledno ADAC testiranje ovo potkrepilo, pošto je Axkid Minikid 3 dobilo najvišu moguću ocenu bezbednosti – pet zvezdica.

U sedištu Axkid Minikid 3 dete može da putuje “unazad” do otprilike 7 godine, a više o ostalim njegovim karakteristikama pročitajte OVDE.

AXKID

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *