Axkid artikli, Saveti i korisne informacija

Dodatna oprema: Izbor pribora za auto sedište

Svet auto sedišta nudi više dodataka nego što možete zamisliti. U mnogim slučajevima, lako ih je kupiti u isto vreme kada i auto sedište. Međutim, treba upamtiti: dodatna oprema se kupuje samo od priznatog dobavljača auto sedišta! Zašto? Zbog toga što ne postoje zahtevi za pribor za testiranje sudara. Zato, nažalost, na tržištu postoje različiti dodaci koji ne štite vaše dete, i još mogu biti opasni. Dakle, kada kupujete dodatnu opremu od Axkida, možete biti sigurni da je pribor testiran i da se uklapa zajedno sa vašim auto sedištem za dete. U nastavku smo naveli najvažnije i uobičajene dodatke koji će vam možda trebati za vaše dete i njegovo auto sedište.

Dodatna oprema je veoma korisna i praktična. Određeni artikli bolje će organizovati prostor u vozilu ili pomoći oko higijene automobila i sedišta. Neki će vam pak olakšati praćenje vašeg mališana koje sedi u sedištu, a neki će zaštiti dete od sunca i vrućine. Svaki proizvod ima svoju svrhu kako bi vašem mlađanom putniku vožnja bila udobnija i bezbednija, a i vi ćete se osećati sigurnije.

Zaštita za auto sedišta

Zaštita za sedište je upravo ono kako joj ime kaže – zaštita za sedište u vozilu. Znamo da zimski dani mogu biti vlažni, hladni i mračni. Tada ova zaštita može pomoći i sačuvati sedište od prljavštine i vlage. Axkid zaštita za sedište je savršen izbor upravo za navedeno. Dizajnirana je da zaštiti presvlake vašeg automobila od prljavih cipela i habanja. Zahvaljujući jedinstvenom dizajnu, ova zaštita se uklapa u auto sedišta sa i bez ISOFIX-a. Može se montirati i na prednja i na zadnja sedišta. Kompatibilna je sa svim Axkid auto sedištima u suprotnom smeru od kretanja vozila.

Postoji i unapređena verzija – Axkid zaštita za sedišta premium. Ona poseduje dva odeljka (džepa) za odlaganje, u koje možete staviti različite stvari, a tu je i držač za tablet. Potrošače je zanimalo da li je ovaj dodatak testiran na sudare, a odgovor je da Axkid uvek obavlja interne testove sudara, i da ga je Axkid zaštita prošla, kao i da je tokom simulacije udara tablet ostao u držaču.

Švedska bezbednost u DNK Axkida

Ogledalo za auto sedište

Axkid bebi ogledalo pomaže vam kao roditelju da vidite tokom putovanja svoje dete kako sedi u auto sedištu okrenutom u suprotnom smeru od kretanja vozila.  Lako se namešta, a veoma je praktično. Ogledalo se pričvršćuje na zadnji deo naslona za glavu. Potrošači su ga ocenili kao veoma praktičnu dodatnu opremu, koja je jako korisna. Imati ogledalo u autu takođe može pomoći vašem detetu da podigne pogled i smanji rizik od mučnine.

Letnji pribor

letnja zaštita za sedište

Leto može biti vruće, pa tako i putovanje automobilom manje prijatno. Da biste svom detetu pružili najbolje uslove i smanjili rizik od pregrevanja, Axkid nudi nekoliko rešenja i dodataka koji će vam pomoći tokom sparnog letnjeg perioda.

Axkid letnja zaštita smanjuje apsorpciju toplote od sunca. Brzo i lako se namešta na postojeće auto sedište i napravljena je od ekološkog materijala. Ona štiti sedište automobila i sprečava da se zagreje. Omogući će detetu veću udobnost i bezbednost tokom putovanja. Napravljeno od: 70% bambusa, 25% pamuka, 5% spandeksa. Poseduje sertifikat bamboo.. Odgovara svim Axkid auto sedištima.

Pored ovoga, tu je i Axkid podloga za hlađenje AeroMoov. Reč je o rashladnoj navlaci za auto sedište, koja pomaže detetu da održava odgovarajuću telesnu temperaturu u sedištu tokom toplih letnjih dana. Pomoću nje ćete smanjiti rizik od toplotnog udara i izbeći mokra leđa ili lepljivu kosu mlađanog putnika. Jedinstvena 3D tehnologija odvodi višak toplote i pomaže da svež vazduh cirkuliše. Apsorbuje vlagu i znoj. Mekana je, udobana, fleksibilna i može se prati u veš-mašini. Izrađena je od organskog pamuka, koji se može reciklirati.

aeromoov

Axkid vodič za dečija auto sedišta

Axkid podloga AeroMoov omogući će vam da od sada putovanja i po velikim vrućinama mogu biti prijatna za dete. Sa jedinstvenim dvodelnim dizajnom, naslon za glavu se lako podešava, i kada je dete u sedištu. Pogodna je za sva Axkid auto sedišta okrenuta u suprotnom smeru: Axkid ONE; Axkid Minikid 2; Axkid Modukid; Axkid Move; Axkid Rekid… Važno je napomenuti da je Air sloj sertifikovan za OekoTek 100 Class 1. To znači da je vazdušni sloj potpuno bez supstanci koje bi mogle biti štetne za dete.

Axkid Connect je deo dodatne opreme koji se povezuje sa vašim mobilnim “pametnim telefonom”. Pruža veću sigurnost roditelju tokom putovanja i upozorava kada dete u auto sedištu nije više bezbedno. Ova sigurnosna podloga se jednostavno postavlja na dečije auto sedište i čim nešto nije kako treba, telefon će vam to signalizirati. Axkid Connect će upozoriti da recimo treba prilagoditi temperaturu automobila, kada dete predugo sedi u sedištu vozila, ili ako je ostalo samo u autu. Uklapa se u sve vrste i marke automobilskih sedišta za decu i nosiljkama za bebe. Podloga je integrisana sa besplatnom aplikacijom za lak pristup uputstvima, opisima proizvoda i instalacionim filmovima.

Priča iz života: Mama, ja sam dobro!

Axkid Connect je veoma tanka zaštitna podloga, udobna, jednostavna za upotrebu i lako se prebacuje između različitih automobila. Budući da se uklapa sa različitim vrstama auto sedišta za decu, može se koristiti duže vreme, pa čak i deliti sa drugima. Navlaka na Axkid Connect podlozi može se skinuti i prati u veš-mašini. Baterija se puni, a njeno trajanje je od 6 do 12 meseci.
Akkid Connect pruža veću sigurnost, bezbednost, kao i blagostanje i vašem detetu i vama.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *