Axkid artikli

Axkid Grand Tour – 4 različita režima za nove avanture porodice

Unapredite svoju dnevnu rutinu ili se upustite u uzbudljive avanture uz Axkid Grand Tour. Bilo da ga koristite kao prikolicu za bicikl, za svakodnevne šetnje, trčanje ili jednostavno istraživanje – doživite visoku sigurnost, udobnost i udobnost. Učinite svaki trenutak nezaboravnim i zajedno stvorite uspomene o kojima ćete svima pričati!

Dobrodošli u sledeće poglavlje porodičnih pustolovina uz Axkid Grand Tour. Ovo 4u1 rešenje je dizajnirano da poboljša način na koji istražujete svet sa svojim najmilijima. Od šetnje kroz park do uzbudljivih vožnji biciklom, pa čak i trčanja, Axkid Grand Tour nudi neuporedivu svestranost, sigurnost i udobnost. Pridružite nam se dok ulazimo u različite načine rada koje ovaj izuzetan proizvod može da ponudi.

Režim dečijih kolica

U režimu kolica Axkid Grand Tour postaje vaš pouzdani pratilac za svakodnevne izlete. Njegova podesiva ručka, udobno sedenje i glatka upravljivost čine ga savršenim za lagane šetnje, na putu za dnevni boravak ili trčanje. Ostanite povezani sa svojim mališanima dok uživate u udobnosti i slobodi kretanja. Kada koristite režim kolica, jednostavno upotrebite standardnu izvedbu, sa velikim vazdušnim točkovima pozadi i okretnim točkovima napred, obezbeđujući udobnu šetnju bez napora.

Šta su univerzalna dečija kolica

Biciklistički režim

Biciklistički režim vam omogućava da uživate u svestranosti Axkid Grand Toura kao prikolice za bicikl. To ga čini savršenim izborom za vaše svakodnevne potrebe prevoza. Bez obzira da li putujete na posao u gradu ili uživate u opuštenoj vožnji, ovaj režim pruža neprimetan i efikasan način za transport vaše dece. Iskusite slobodu vožnje biciklom, a istovremeno ćete znati da su vaši mališani bezbedni i udobno smešteni.

Prelazak na režim bicikla je bez napora. Jednostavno odvojite okretne točkove i stavite ih u posebno dizajnirane džepove na prikolici za privremeno skladištenje. Zatim pričvrstite ručku bicikla koja je pogodno prethodno pričvršćena za prikolicu. Povežite adapter za bicikl na svoje prevozno sredstvo i bezbedno pričvrstite ručku.

Savet: Bonus tip! Ako često koristite više bicikala, razmislite o tome da imate dodatne adaptere za svaki bicikl. Kada se adapter montira na vašeg dvotočkaša, prelazak između režima je jednostavan i prosto glatko klizi.

Iznajmite dečije auto sedište na jedan ili više dana

Teretni režim

U režimu tereta Axkid Grand Tour se pretvara u svestran i prostran nosač. Nudi dovoljno prostora za odlaganje vaših svakodnevnih stvari kao što su transport namirnica, zaliha za piknik ili čak većih stvari. Kada se koristi režim tereta, prikolica ima standardnu izvedbu kao kolica sa svoja dva okretna točka napred. Razlika između teretnog i režima dečijih kolica je u tome što možete nagnuti sedište kako biste stvorili veliki prostor za smeštaj tereta.

Nova era u Axkidu: Spinkid, naše prvo rotirajuće auto sedište

Režim trčanja

U režimu trčanja Axkid Grand Tour postaje vaš vrhunski partner za aktivan i zdrav način života. Bez obzira da li ste redovno džogirate, strastveni ste trkač ili više volite šetanje brzim hodom, ovaj režim nudi savršenu kombinaciju vežbanja i druženja sa vašim mališanima. Da biste ga aktivirali, jednostavno opremite dodatni točak za trčanje, koji se može kupiti kao opcioni dodatak. Samo odvojite okretne točkove i bez napora pričvrstite točak za džoging na prikolicu. Sa ovim jednostavnim podešavanjem, spremni ste da krenete na put. Točak za trčanje obezbeđuje poboljšanu stabilnost, omogućavajući optimalne performanse tokom aktivnosti brzog tempa.

* * *

Kao i uvek u Axkidu, bezbednost vaše porodice je naš glavni prioritet. O tome smo vodili računa i kada je nastajao Grand Tour, pa smo dizajnirali prikolicu za bicikle koja dobrobit vašeg deteta stavlja u prvi plan. Poseduje strateški postavljen reflektujući materijal od 360° i logotipi maksimiziraju vidljivost, što čini vas i vaše mališane lako vidljivim, čak i u uslovima slabog osvetljenja. Magnetni pojas osigurava bezbedno i bezbrižno iskustvo pričvršćivanja, držeći mlađane putnike u udobnom položaju i bezbedno tokom vožnje. Pouzdana parkirna kočnica obezbediće prikolicu sigurno na mestu kada je parkirana, dajući dodatnu stabilnost i bezbrižnost. Plus, uključena zastavica osigurava da ste vi i vaš dragoceni teret uvek vidljivi drugim učesnicima u saobraćaju, povećavajući bezbednost tokom vaših avantura. 

Uz Axkid Grand Tour uživajte u bezbrižnim i sigurnim porodičnim izletima! Doživite udobnost kao nikada ranije, spakujte sve što vam je potrebno za porodične avanture sa lakoćom i efikasnošću. Prostrano skladište od 60 litara omogućiće dovoljno prostora za sve vaše osnovne stvari i još mnogo toga. Tu je i odvojeni džep za mobilni ili novčanik: Lako i bez napora se sklapa za putovanja automobilom i staje u prtljažnik vašeg vozila. Dizajn je pogodan za porodicu, jer udobno se mogu smestiti dva deteta – svako sedište može da primi do 22 kg.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *