Axkid artikli

Moć auto sedišta Axkid ONE 2

Pronalaženje auto sedišta koje odgovara svakom detetu može biti veoma teško. Ali, Axkid ima proizvod koji će tu potragu u mnogome olakšati. Dečije sedište pogodno za sve porodice, koje će omogućiti da njihovi mlađani putnici mogu da se voze što je duže moguće okrenuti u suprotnom smeru od kretanja vozila, odnosno “unazad”. Inovativno auto sedište Axkid ONE 2 ugobno je i za mališane i za njihove roditelje. Upravo sa njim naša deca mogu da putuju bezbedno veoma dug period. 

Odobrene dimenzije za Axkid ONE 2 su do 125 cm i 23 kg, pa se tako auto sedište može koristiti od recimo 6 meseci do uzrasta od otprilike 7-8 godina. Ako želite da ga koristite za svoje novorođenče, obavezno kupite Axkid ONE+ 2. Jer, ovaj model dolazi sa dodatnim umetkom za tek rođene bebe (već od dužine 40 cm). Dodatni umetak uključen je samo u ONE+ i ne može se kupiti odvojeno kao dodatak ili dopuna za Axkid ONE 2. U ovom trenutku ONE + još nije dostupan na srpskom tržištu, ali može se naručiti online preko naše centrale u Švedskoj.

Prilagodljivo auto sedište – za svako dete

Neki mališani mogu biti viši ili niži od svojih vršnjaka, neki imaju duže noge, neki kraći gornji deo tela (torzo)… Zbog toga je važno da auto sedište bude prilagodljivo za svaku anatomiju deteta. Axkid ONE 2 ima prilagodljiv dizajn, koji omogućava vašem malom putniku da raste u auto sedištu. Na primer, ima napredni Sleep Well System, sa svojim režimima nagiba. Omogućava lako prilagođavanje i sigurnost kada je u pitanju udobnost vašeg deteta. Sa bezbednosne tačke gledišta, kako mlađani putnik raste, menja mu se položaj sedenja, pa s godinama je ono uspravnije. 

Novo na tržištu: Axkid Grand Tour za savršene porodične avanture

Još jedna prilagodljiva funkcija je naslon za glavu na Axkid ONE 2. On se može podesiti u 12 različitih pozicija! Zahvaljujući tome možete prilagoditi naslon za glavu po celoj dužini i obezbediti mališanu ugodnu i udobnu vožnju. A pre svega – bezbednu!

Najbolji prostor za noge

Jedna od najjedinstvenijih funkcija Axkid ONE 2 je tehnologija kliznog sedišta. Ona pruža vašem detetu najbolji prostor za noge, jer je sedište postavljeno na šine koje se mogu pomerati napred-nazad do 30 cm. To znači da je ONE 2 jedno od najkompaktnijih auto sedišta okrenuto “unazad” na tržištu, omogućava da se prilagodi detetu, a i da bez problema neko sedi udobno na mestu suvozača. Svakako je ovo veliki plus, visok nivo ugodnost za mlađanog putnika, ali i za roditelje. Dete možete brže i jednostavnije vezati u sedištu koje lagano gurate napred-nazad.

Naslon za glavu uvek u bezbednom položaju

Bezbedno auto sedište sa visokim komforom za roditelje

Axkid ONE 2 ima toliko jedinstvenih funkcija da je lako zaboraviti na sistem za jednostavnu montažu – vodič za instalaciju je na sedištu! U svakom trenutku možete da pogledate korake postavljanja, bez potrebe da nosite telefon ili uputstvo za upotrebu.

Axkid ONE 2 je odlično rešenje za svako dete, bez obzira na njegovu težinu i visinu, odnosno da li je sitnije ili krupnije građe od vršnjaka. Reč je o auto sedištu koje je fleksibilno, bezbedno i jednostavno, pruža visok nivo udobnosti, ne samo deci nego i roditeljima. ONE 2 ima dug životni ciklus – JEDNO auto sedište za 7-8 godina detinjstva.

Najam auto sedišta za decu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *