Axkid artikli

Axkid Nextkid, udobno i bezbedno sedište za decu do 150 cm

U Srbiju uskoro stiže novi Axkid proizvod – Nextkid! To je bezbedno i udobno auto sedište sa visokim naslonom, koje raste zajedno sa mlađanim putnikom.

Axkid je upravo lansirao novo dečije sedište, koje će roditeljima olakšati živote, a putovanja njihove dece automobilom biće bezbedna i udobna. Axkid Nextkid je sedište sa visokim naslonom, dizajnirano da raste sa vašim mališanom, pružajući maksimalnu sigurnost i prijatnu vožnju. Namenjeno je deci čija je visina od 100 do 150 cm. To znači za uzrast od otprilike 4 godine, pa sve do 12.

– Uzbuđeni smo što predstavljamo Axkid Nextkid, za koji verujemo da će biti odlična dopuna našem trenutnom asortimanu bezbednih auto sedišta. Kao roditelji, znamo koliko je važno imati dečije sedište koje se prilagođava promenljivim potrebama mališana i dobro se uklapa u vaš automobil. Dizajnirali smo Nextkid da zadovolji ove potrebe i više, sa funkcijama koje daju prioritet bezbednosti, udobnosti i prilagodljivosti! – kaže Daniel Johanson, izvršni direktor kompanije Axkid.

Vreme je za prelazak na auto sedište okrenuto napred

Jedna od najspecifičnijih karakteristika Axkid Nextkida su njegova bočna krila, koja se šire u četiri koraka. Tako obezbeđuju dodatni prostor za dete kada je to potrebno, i prilagođavaju se njegovom rastu tokom vremena. Visoka dužina leđa i osam položaja naslona za glavu takođe omogućavaju savršeno pristajanje mlađanom putniku. I to, bez obzira na njegovu visinu, starost ili veličinu automobila.

Bezbednost nije jedini prioritet Axkid Nextkida. Meki vrhunski tekstil i detalji za ventilaciju sedišta održavaju temperaturu tela deteta, kako bi mu bilo ugodno i prijatno tokom dugih putovanja automobilom. Tu je i Sleep Well system, sa četiri položaja naslona i fleksibilnim uglom leđa, koji omogućava optimalno pristajanje i mogućnosti spavanja.

Šta znači pravilno korišćenje auto sedišta?

Postavka sedišta Axkid Nextkid je neverovatno jednostavna. Zahvaljujući ISOFIX sistemu, koji obezbeđuje brzu i sigurnu instalaciju, montaža traje samo nekoliko sekundi. A ako imate više dece u vozilu ili vam je potrebno zajedničko korišćenje automobila, kompaktni dizajn Nextkida omogućava ugradnju tri sedišta u nizu, što ga čini praktičnim izborom za porodice u pokretu.

Axkid Nextkid uskoro stiže i na srpsko tržište. Sa svojim elegantnim dizajnom, naprednim funkcijama i jakim bezbednosnim podacima, sigurno će postati vrhunski izbor za roditelje koji traže visokokvalitetno dodatno sedište koje raste sa njihovim detetom.

AXKID

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *