Axkid artikli

Živopisna limitirana kolekcija Axkid x Geggamoja

Šta se dešava kada ujedinite dva švedska brenda? I to Axkid, bezbednosnu kompaniju, sa firmom Geggamoja dečije odeće, poznata po svom dizajnu i kvalitetu… Pa, dobijate živopisnu limitiranu kolekciju presvlaka za dečija auto sedišta i štitnike za prozore (suncobrani)! I sve to kako bi vožnja automobilom bila još zabavnija. A, i da biste podsticali mlađane putnike da se što duže voze u svojim sedištima okrenutim “unazad”.

Mi u Axkidu smo veoma ponosni na ovu saradnju i lansiranje zajedničke kolekcije. Geggamoja sa svojim stručnim timom je u dizajnu, kvalitetu, udobnosti i održivosti sigurno doneo jednu novu dimenziju našoj limitiranoj paleti proizvoda. 

Jedan od najpopularnijih Axkid dodataka su naše navlake od bambusa i viskoze. Ali, zašto bi presvlake bile aktuelne samo tokom žarkog leta? I zašto bi bile izrađene samo u beloj boji? Ovo smo rešili zajedno sa našim partnerima u Geggamoji, stvorivši dva razigrana printa – “Divlji život” i “Baloni”. Tako su auto sedište postala zabavnija, razigranija i živopisnija za korišćenje tokom cele godine. U isto vreme, ove presvlake štite dečija sedišta od prljavštine i mrlja, dok rasladna i meka tkanina takođe smanjuje apsorpciju toplote od sunca.

Pored navlaka za auto sedišta, dva živopisna dizajna su i na štitnicima za prozore (suncobrani) u našoj dodatnoj opremi. Ovaj dodatak ne samo da čini zabavnijom vožnju autom sa svim životinjama na printu “Divlji život“ ili maštanje sa brojnim vazdušnim balonima na drugom printu, već takođe štiti vaše dete kada sija sunce.

Presvlake za auto sedišta dolaze i u dva različita modela. To omogućava da se uklope sa svim najpopularnijim Axkid dečijim auto sedišta okrenutim “unazad”.

Više o Geggamoja proizvodima možete naći na njihovom sajtu OVDE.

Najam dečijih auto sedišta

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *