Axkid artikli, Saveti i korisne informacija

Dečija auto sedišta i njihova laka instalacija

Pravilno postavljanje auto sedišta je od suštinske važnosti za bezbednost vašeg deteta. Zato mi u Axkidu uvek težimo da učinimo dečija auto sedišta za instalaciju što lakšim, jasnijim, i sigurnijim. 

Postoje dva različita tipa dečijih auto sedišta i dve različite metode instalacije sedišta koje je okrenuto unazad: sa ISOFIX sistemom ili pričvršćivanjem pojasa. Ne postoji razlika u bezbednosti kad su u pitanju ova dva načina. Međutim, ISOFIX dečije auto sedište se generalno lakše montira i stoga smanjuje rizik ljudskog faktora da napravi grešku pri postavljanju i time utiče na bezbednost.

ISOFIX auto sedišta

Axkid ONE je instaliran sa ISOFIX konektorima i ono je najjednostavnije za instalaciju od svih sedišta koja su okrenuta u suprotnom smeru od kretanja vozila. Može da se instalira za manje od 30 sekundi! Ne samo stručnjaci, nego i svi ostali. Uglavnom je to zbog njegovog jednostavnog vodiča za ugradnju auto sedišta, zasnovan na šest koraka i šest različitih sigurnosnih indikatora, koji se razlikuju po boji ili po zvučnom sistemu radi osiguranja pravilnog i lakog postavljanja. Takoreći NE MOŽETE pogrešiti.

Axkid ONE – Plus test najbolja ocena za bezbednost auto sedišta

Vezivanje pojasevima auto sedišta

Za mnoge ljude je vezivanje pojaseva vezano za komplikovane i teške instalacije sedišta. Ali, ne mora tako biti. Jedinstvena karakteristika koja čini montažu sa sigurnosnim pojasem lakšom nego ikada su samostezne trake za vezivanje koje se nalaze na Axkid Minikid 2. To omogućava laku instalaciju auto sedišta, jer se ono može jednostavno pomerati, što osigurava sigurnu instalaciju svaki put. Zahvaljujući ovim samosteznim trakama, postavljanje sa sigurnosnim pojasevima nikad nije bilo lakše. 

Lako postavljanje za dečija auto sedišta obezbeđuje sigurnost vašeg deteta

Možemo da pričamo satima o tome koliko je bitno pravilno postavljanje auto sedišta za bezbednost vašeg deteta. I, takođe, znamo koliko teško može ponekad biti razumevanje priručnika, dok se nosite sa uplakanom decom ili stresnim zadatkom. Zato, odaberite dečije auto sedište koje se lako i sigurno instalira i potražite funkcije koje će vam pomoći da uspete u tome!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *